Læringsmålstyret undervisning

Diplommodul

Styrk dine kompetencer til at planlægge, gennemføre og evaluere læringsmålstyret undervisning med elevernes læringsudbytte i fokus.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Læringsmålstyret undervisning

Vi fokuserer på viden om læringsmålsorienteret didaktik og læringsmålstyret undervisning, der tilgodeser børn og unges udvikling af læringskompetence.På modulet vil du lære at udvikle og beskrive læringsmålstyret undervisning reflektere over didaktiske problemstillinger. Gennem undervisningen lægger vi vægt på at studerende kan kvalificere lærerens, pædagogens, teamets og skolens læringsledelse.

Målgruppe for Læringsmålstyret undervisning

Modulet er for dig, der er lærer, vejleder, pædagog, ressourceperson eller leder og vil kvalificere undervisningen, så alle elever lærer mest muligt.

Struktur på Læringsmålstyret undervisning

Læringsmålstyret undervisning er et modul fra den Pædagogiske diplomuddannelse i Innovation i undervisning. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for den Pædagogiske diplomuddannelse Innovation i undervisning.

Jane Ahrendt
Jane Ahrendt Studiesekretær
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Uddannelsesretningens studieordning Øvrigt materiale
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb