Ledelse af marketing og ekstern kommunikation

Diplommodul

Du får strategiske kompetencer til at håndtere markedsførings- og kommunikationsopgaver i en kompleks omverden.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Ledelse af marketing og ekstern kommunikation

Modulet har fokus på analyse og forståelse af organisationens afsætning, kommunikation og markedsføring. Du lærer om eksterne indflydelsers indvirkning på planlægning af markedsføring og får indsigt i centrale metoder til styring af den eksterne kommuniktionsindsats.

På modulet arbejder vi med markedsanalyse køber- og forbrugeradfærd segmentering, målgruppevalg og positionering markedsføringsplanlægning.

Målgruppe for Ledelse af marketing og ekstern kommunikation

Modulet er for dig, som har ledererfaring og gerne vil opnå en dybere indsigt i ledelse af organisationens eksterne kommunikations- og markedsføringsindsats.

Struktur på Ledelse af marketing og ekstern kommunikation

Ledelse af marketing og ekstern kommunikation er et valgfrit modul på Diplomuddannelse i ledelse. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelsen i ledelse. Se studie- og eksamensvejledningModulet udbydes gennem LedelsesAkademiet Lillebælt.

Kristina Østermark Jensen
Kristina Østermark Jensen Studiesekretær, Vejle
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb