Ledelse af samskabelsesprocesser (aftenforløb)

Diplommodul

Styrk grundlaget for dit arbejde med ledelse gennem indsigt i teorier og metoder om samskabelsesprocesser og samproduktion på et aftenforløb.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Ledelse af samskabelsesprocesser

Modulet udbydes som aftenmodul og giver dig indsigt i centrale teorier, begreber og metoder om samskabelsesprocesser, som du kan inkorporere i dit strategiske arbejde med ledelse.På modulet arbejder du bl.a. med ledelsesudfordringen og samarbejdet i forbindelse med samskabelse med borgerne analyse og strategier for medborgerskabstænkning i egen organisation sociale kompetencer og dynamiske relationer mellem fagprofessionelle, borgere og frivillige tværgående samskabelse som basis for innovative løsninger.

Målgruppe for Ledelse af samskabelsesprocesser

Modulet er for dig som er nuværende eller kommende leder med særligt fokus på samskabelse.

Struktur på Ledelse af samskabelsesprocesser

Ledelse af samskabelsesprocesser er et valgfrit modul på Diplomuddannelse i ledelse. Dette forløb er et aftenforløb på diplomniveau. Læs mere om aftenforløbet i Ledelse af samskabelsesprocesser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelsen i ledelse. Se studie- og eksamensvejledningModulet udbydes gennem LedelsesAkademiet Lillebælt.

Kristina Østermark Jensen
Kristina Østermark Jensen Studiesekretær, Vejle
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb