Ledelse og faglig udvikling af medarbejdere #Business

Diplommodul

Modulet klæder dig på til at lede lærings- og udviklingsforløb af medarbejdere sådan at du kan sikre sammenhæng mellem organisationens kompetencer og behov.


Modulet er en del af den særligt tilrettelagte uddannelse Diplomuddannelsen i Ledelse #Business

Tilmeld modul

Faciliter den faglige udvikling hos dine medarbejdere!

Fagligt indhold

Du lærer at identificere, analysere og gøre brug af teorier og metoder til at indgå i professionelle samtaler og relationer med medarbejdere og andre aktører i og uden for organisationen.

Du får kendskab til:

  • samfundsmæssige og organisationsspecifikke rammevilkår og ressourcer med betydning for de professionelle relationer i og uden for organisationen
  • teorier om magt, motivation, læring og dynamik på gruppe- og individniveau
  • teorier om og metoder til professionelle samtaler, personale- og kompetenceudvikling.

Du vil bl.a. arbejde med:

  • kvalifikationer og kompetencer
  • Ledership Pipeline og karriereudvikling
  • gruppe- og teamudvikling.

Udbytte

Når du har fuldført modulet, kan du:

  • strukturere og udvikle professionelle relationer og samarbejde i egen organisation ved anvendelse af teknologier, metoder og data
  • etablere, udvikle og lede relationer, der understøtter samarbejde, arbejdsmiljø, kvalitet og resultater i forhold til løsning af organisationens opgaver og behov
  • lede lærings- og udviklingsforløb med henblik på realisering af den ønskede effekt for faglighed og opgaveløsning i organisationen.

 

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelsen i Ledelse #Business og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Ledelse og faglig udvikling af medarbejdere #Business er et obligatorisk modul.

Målgruppe

Diplomuddannelsen i Ledelse #Business er målrettet nuværende og kommende ledere samt personer med interesse i ledelse i offentlige organisationer, private virksomheder, NGO´ere og frivillige organisationer.

Janni Frank Studiesekretær, Odense
Jens Linder Chefkonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb