Mediepædagogisk håndværk

Diplommodul

Videreudvikl dine forudsætninger for at kunne undervise og vejlede i forskellige former for medieproduktion.

Tilmeld modul

Kompetencemål for Mediepædagogisk håndværk

På modulet arbejder du bl.a. med mediepædagogiske principper og didaktiske metoder mediepædagogisk håndværk med inddragelse af forskellige produktions- og kommunikationsformer mediepædagogisk produktion med fokus på æstetisk, genre, formsprog, håndværk og teknik analyse og vurdering af professionelle og studerendes egne produktioner. Du får mulighed for at arbejde med at analysere, vurdere og vejlede i mediebaserede produktioner med fokus på indholds- og udtryksformer.

Målgruppe for Mediepædagogisk håndværk

Modulet er for dig, der arbejder eller gerne vil arbejde som skolebibliotekar eller it-vejleder, eller dig der har brug for professionelle kompetencer i mediepædagogik.

Struktur på Mediepædagogisk håndværk

Mediepædagogisk håndværk er et modul på Den pædagogiske diplomuddannelse - Medier og kommunikation.Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Den pædagogiske diplomuddannelse - Medier og kommunikation.

Jane Ahrendt
Jane Ahrendt Studiesekretær
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Uddannelsesretningens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb