Molekylærmedicinsk laboratorieteknologi

Diplommodul

Vil du have indsigt i hvordan du anvender og udfører molekylærmedicinsk laboratorieteknologi og fortolker analysesvar?

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Molekylærmedicinsk laboratorieteknologi

På modulet arbejder du bl.a. med molekylærmedicinsk laboratorieteknik molekylærmedicinsk diagnostik, forebyggelse og behandling genetiske screeningsprogrammer, genomprojekter, etik forskningsbaserede molekylærmedicinske laboratorieteknologier og analysemetoder med aktuel og fremtidig relevans for det molekylærmedicinske analyseområde.

Du lærer, hvordan du selvstændigt ajourfører, anvender og udvikler din viden om molekylærmedicinske laboratorieteknologi.

Målgruppe for Molekylærmedicinsk laboratorieteknologi

Modulet er for dig, der arbejder professionelt i sundhedssektoren. Det er en fordel, hvis du allerede har viden, færdigheder og kompetencer svarende til valgmodulet "teoretisk human genetik og molekylærmedicin"

Struktur på Molekylærmedicinsk laboratorieteknologi

Molekylærmedicinsk laboratorieteknologi er et modul på Sundhedsfaglig diplomuddannelse. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Sundhedsfaglig diplomuddannelse.

Susanne Fallesen
Susanne Fallesen Studiesekretær
Kirsten  Rue Honoré
Kirsten Rue Honoré

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Information om vilkår for deltidstudie
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb