Motoriske vanskeligheder og multiple funktionsnedsættelser

Diplommodul

Lær mere om, hvordan du indgår i samarbejde om læringsdifferentieret indsats i relation til motoriske vanskeligheder og multiple funktionsnedsættelser.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Motoriske vanskeligheder og multiple funktionsnedsættelser

På modulet arbejder du bl.a. med afklaring af målgruppen i forhold til forskellige vanskeligheder/diagnoser fysiologiske og neuropsykologiske teorier om motorisk udvikling, krop, bevægelse, kommunikation og multiple funktionsnedsættelser årsager til atypiske motoriske funktioner og multiple funktionsnedsættelser relevant lovgivning på området. Du får indsigt i, hvordan du kan se motoriske vanskeligheder og multiple funktionsnedsættelser i et livsperspektiv og i relation til familieliv, uddannelse, fritidsliv og arbejde.

Målgruppe for Motoriske vanskeligheder og multiple funktionsnedsættelser

Modulet er for dig, der arbejder med eller gerne vil arbejde med specialpædagogik for børn, unge eller voksne med særlige behov.

Struktur på Motoriske vanskeligheder og multiple funktionsnedsættelser

Motoriske vanskeligheder og multiple funktionsnedsættelser er et modul på Den pædagogiske diplomuddannelse Specialpædagogik. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Den pædagogiske diplomuddannelse  Specialpædagogik.

Jane Ahrendt
Jane Ahrendt Studiesekretær
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Uddannelsesretningens studieordning Øvrigt materiale
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb