Naturfagenes sammenhæng og indhold

Diplommodul

Opnå strategiske kompetencer til at udvikle praktisk og eksperimenterende formidling af naturfag og læseplaner med sammenhæng og progression.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Naturfagenes sammenhæng og indhold

Modulet arbejder med udvikling af naturfagsundervisningen i folkeskolen. Du lærer om naturdagenes arbejdsmetoder og tankegange og får indsigt i, hvordan du skaber en samlet strategi for sammenhæng og rummelighed i faget.På modulet har vi fokus på sammenhæng, progression og kontinuitet i læseplaner differentiering i tilgange til naturfagene praktisk og eksperimenterende arbejde og formidling vejledning af kolleger og ledelse om en overordnet undervisningsstrategi.

Målgruppe for Naturfagenes sammenhæng og indhold

Modulet er for dig som er naturfagslærer i folkeskolen og gerne vil have indflydelse på udviklingen af faget i grundskolen.

Struktur på Naturfagenes sammenhæng og indhold

Naturfagenes sammenhæng og indhold er et modul på Naturfagsvejleder (PD)Læs mere om optagelse på diplomuddannelser.Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Naturfagsvejleder (PD)

Jane Ahrendt
Jane Ahrendt Studiesekretær
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb