Offentlig økonomi og samfundets økonomi

Diplommodul

Kvalificér dit arbejde med at analysere økonomiske aspekter af den offentlige sektors opgaver og de væsentligste samfundsøkonomiske problemstillinger.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Offentlig økonomi og samfundets økonomi

På modulet arbejder du bl.a. med den offentlige sektors økonomiske rolle velfærdsstatens robusthed sammenhængen mellem udgiftsbeslutninger og offentlige indtægter dansk økonomi  primært skattepolitik og finanspolitik. Du styrker dine evner til at kunne analysere økonomisk-politiske vilkår og sammenhænge, herunder behovet og mulighederne for optimering.

Målgruppe for Offentlig økonomi og samfundets økonomi

Modulet er for dig, der arbejder med forvaltning og administration i en kommune, region eller på en af statens arbejdspladser.

Struktur på Offentlig økonomi og samfundets økonomi

Offentlig økonomi og samfundets økonomi er et valgfrit modul på Diplomuddannelse i offentlig forvaltning og administration. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelse i offentlig forvaltning og administration.

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb