Orientering og mobility

Diplommodul

Orientering og Mobility. At kunne færdes i det fysiske miljø med synsnedsættelse eller blindhed.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Modulets fulde titel er Orientering og Mobility. At kunne færdes i det fysiske miljø med synsnedsættelse eller blindhed.

Kompetencemål for Orientering og mobility

På modulet arbejder du bl.a. med mobilitets teknikker og orienterings- og problemløsningsstrategier i O&.M udendørs og indendørs afprøvning, vejledning og undervisning i brug af synskompenserende hjælpemidler i O&.M perceptuelle og socialpsykologiske aspekter herunder sanseperception, begrebsdannelse, rumlighed, hukommelse, motivation, autonomi, coping/mestringsstrategier, intrapersonelle og interpersonelle læringsteori og metode i O&.M som basis for tilrettelæggelse af undervisningsforløb for grupper.

Målgruppe for Orientering og mobility

Modulet er for dig, der arbejder med eller gerne vil arbejde med rådgivning og vejledning af personer med synsnedsættelse eller blindhed, fagfolk og pårørende.

Struktur på Orientering og mobility

Orientering og mobility er et modul på Den pædagogiske diplomuddannelse  Specialpædagogik. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Den pædagogiske diplomuddannelse  Specialpædagogik.

Jane Ahrendt
Jane Ahrendt Studiesekretær
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb