Perspektiver på socialt arbejde

Diplommodul

Bliv klædt på til at håndtere konkrete risici omkring personer i æresrelaterede konflikter. Modulets fulde titel er Perspektiver på socialt arbejde i relation til æresrelaterede konflikter.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Modulets fulde titel er Perspektiver på socialt arbejde i relation til æresrelaterede konflikter.

Kompetencemål for Socialt arbejde i relation til æresrelaterede konflikter

På modulet arbejder du bl.a. med kulturforståelse/interkulturel kommunikation vold og konflikter familie-, belastnings- og beskyttelsesforhold omkring børn og unge juridiske rammer, relevante aktører, rådgivnings- og støttemuligheder praktiske øvelser arbejde med egne forforståelser. Du styrker dine kompetencer til at kunne vurdere risici og tage ansvar for handling i akutte situationer.

Målgruppe for Socialt arbejde i relation til æresrelaterede konflikter

Modulet er for dig, der arbejder professionelt med socialt arbejde. Du kan fx være socialrådgiver, lærer, pædagog, ergoterapeut eller sygeplejerske.

Struktur på Socialt arbejde i relation til æresrelaterede konflikter

Perspektiver på socialt arbejde i relation til æresrelaterede konflikter er et valgfrit modul på Den sociale diplomuddannelse. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Den sociale diplomuddannelse.

Susanne Fallesen
Susanne Fallesen Studiesekretær
Trine Lippert
Trine Lippert Studievejleder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb