Problemstillinger og teoretiske perspektiver

Diplommodul

Bliv en nøglespiller i socialfagligt udviklingsarbejde. Modulets fulde titel er Problemstillinger og teoretiske perspektiver i relation til en udvalgt målgruppe.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Modulets fulde titel er Problemstillinger og teoretiske perspektiver i relation til en udvalgt målgruppe.

Kompetencemål for Problemstillinger og teoretiske perspektiver

På modulet arbejder du bl.a. med individuelle, sociale, organisatoriske, kulturelle og samfundsmæssige konteksters betydning teoretiske perspektiver og problemstillinger introduktion til udvalgte metodiske tilgange på området. Du styrker dine kompetencer til at kunne vurdere individuelle, sociale, organisatoriske, kulturelle og samfundsmæssige vilkår, muligheder og begrænsninger til en udvalgt målgruppe.

Målgruppe for Problemstillinger og teoretiske perspektiver

Modulet er for dig, der arbejder professionelt med socialt arbejde. Du kan fx være socialrådgiver, lærer, pædagog, ergoterapeut eller sygeplejerske.

Struktur på Problemstillinger og teoretiske perspektiver

Problemstillinger og teoretiske perspektiver er et valgfrit modul på Den sociale diplomuddannelse. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Den sociale diplomuddannelse.

Susanne Fallesen
Susanne Fallesen Studiesekretær
Trine Lippert
Trine Lippert Studievejleder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb