Projektledelse #Business

Diplommodul

Vil du arbejde med projektledelse? Lær at varetage opgaven som leder af projekter med projektorganisering og de særlige strukturelle, kulturelle og relationelle vilkår, som kendetegner projekter.

Modulet er en del af den særligt tilrettelagte uddannelse Diplomuddannelsen i Ledelse #Business

Tilmeld modul

Forstå processerne i projektledelse!

Fagligt indhold

For at forestå ledelse af projekter skal du have viden om virksomhedens og organisationens mål, så du kan arbejde ud fra interessenter, økonomi, værdier, m.v.

Med Projektledelse #Business lærer du om teorier, begreber og metoder, der gør det muligt for dig at udvikle din praksis og videreføre virksomhedens strategi til projektet.

Udbytte

Du lærer at anvende metoder og redskaber om projektledelse, så du kan formidle og vurdere konkrete projekters ledelsesmæssige opgaver og skabe fremdrift i virksomhedens projekter.

Efter Projektledelse #Business kan du:

  • varetage ledelse af projekter i forhold til virksomhedens og organisationens mål, drift, interessenter, økonomi og værdier
  • udvikle egen praksis i forbindelse med projektledelse.

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelsen i Ledelse #Business og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Projektledelse #Business er et valgfrit modul.

Målgruppe

Diplomuddannelsen i Ledelse #Business er målrettet nuværende og kommende ledere samt personer med interesse i ledelse i offentlige organisationer, private virksomheder, NGO´ere og frivillige organisationer.

Janni Frank Studiesekretær, Odense
Jens Linder, chefkonsulent Arbejder bl.a. med forretningsudvikling, lederuddannelser og virksomhedsrådgivning.

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb