Realkompetence

Diplommodul

Få indsigt i, hvordan du varetager og udvikler opgaver og anerkender realkompetencer i alle dets faser.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Realkompetence

På modulet arbejder du bl.a. med anerkendelse af realkompetencer set i et internationalt og nationalt uddannelsesperspektiv uddannelsessystemet og samarbejdsflader i arbejdet med realkompetencer målgrupper og deltagerperspektiv planlægningsmodeller, metoder og værktøjer til afklaring, dokumentation, vurdering og vejledning kvalitet og udvikling af arbejdet med realkompetencer. Du udvikler metoder til at kunne indgå i interne og eksterne samarbejder om at varetage og udvikle anerkendelse af realkompetencer.

Målgruppe for Realkompetence

Modulet er for dig, der gerne vil arbejde med at planlægge, udvikle og evaluere unge og voksnes udviklings- og læreprocesser.

Struktur på Realkompetence

Realkompetence er et modul på Den pædagogiske diplomuddannelse Unge og voksnes læreprocesser. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Den pædagogiske diplomuddannelse Unge og voksnes læreprocesser.

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb