Rehabilitering til borgere med langvarige smerter

Diplommodul

Vil du styrke din forståelse for udredning og håndtering af borgeren? Så er Rehabilitering til borgere med langvarige smerter noget for dig.

Tilmeld modul

Styrk din kommunikation med konkrete redskaber!

Fagligt indhold

Med Rehabilitering til borgere med langvarige smerter, får du forskningsbaseret og praksisnær viden om rehabiliteringsindsatser til borgere med langvarige smerter samt konkrete redskaber til at hjælpe dig i dit arbejde med smertepatentier.

Du får et teoretisk og videnskabeligt grundlag til dit arbejde med rehabiliteringsindsatser, hvor du får indblik i den nyeste viden om:

  • forståelse af komplekse smerteproblematikker
  • kontekstens og kommunikationens betydning for
  • borgernes oplevelse af smerte.

Udbytte

Du bliver trænet i at vurdere, planlægge, gennemføre og evaluere et rehabiliteringsforløb gennem redskaber og metoder med fokus på langvarige smerter og mental sundhed hos borgere med langvarige smerter.

Niveau

Modulet hører under den Sundhedsfaglige Diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Rehabilitering til borgere med langvarige smerter er et valgfrit modul.

Målgruppe

Modulet er til dig, der arbejder i beskæftigelsesområdet eller som sundhedsprofessionel, og som i dit daglige arbejde møder borger med langvarige smerter.

Tilmeld modul

2. marts 2020 - Odense M

Forløb