Samarbejde og organisering

Diplommodul

Modulets fulde titel er Samarbejde og organisering - organisatoriske, juridiske og økonomiske rammer for socialt arbejde.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Samarbejde og organisering

Modulet ruster dig til at arbejde med sociale sager i en foranderlig organisatorisk og samfundsmæssig kontekst. Du får kompetencer til at agere i politisk ledede organisationer samt igangsætte, koordinere og lede samarbejde mellem forskellige faggrupper. På modulet arbejder du med juridiske, økonomiske og politiske rammer for socialt arbejde udviklingstendenser i organiseringen af socialt arbejde dynamikker i tværsektorielt samarbejde projekt- og procesledelse.

Målgruppe for Samarbejde og organisering

Modulet er for dig, der arbejder professionelt med socialt arbejde. Du kan være kommunom, lærer, pædagog, ergoterapeut, sygeplejerske eller andet.

Struktur på Samarbejde og organisering

Samarbejde og organisering - rammer for og metoder i socialt arbejde indenfor og på tværs af fag og sektorer er et obligatorisk modul på Diplomuddannelse i socialformidling. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelse i socialformidling.

Dette modul er en del af

Download

Fuld studieordning
Tilmeld modul

7. september 2020 - Odense M

Forløb