Sansemæssige funktionsnedsættelser

Diplommodul

Fordyb dig i, hvordan du indgår i samarbejde om en læringsdifferentieret indsats i relation til mennesker med funktionsnedsættelser i forhold til en eller flere sanser.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Sansemæssige funktionsnedsættelser

På modulet arbejder du bl.a. med teorier og forskningsresultater om funktionsnedsættelser i forhold til en eller flere sanser afklaring af målgruppen i forhold til forskellige funktionsnedsættelser/diagnoser pædagogiske arbejdsformer, metoder, materialer og hjælpemidler såsom it relevant lovgivning på området.Du får indsigt i, hvordan du ser funktionsnedsættelser i forhold til en eller flere sanser i et livsperspektiv og i relation til familieliv, uddannelse, fritidsliv og arbejde.

Målgruppe for Sansemæssige funktionsnedsættelser

Modulet er for dig, der arbejder med  eller gerne vil arbejde med specialpædagogik for børn, unge eller voksne med særlige behov.

Struktur på Sansemæssige funktionsnedsættelser

Sansemæssige funktionsnedsættelser er et modul på Den pædagogiske diplomuddannelse Specialpædagogik. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Den pædagogiske diplomuddannelse  Specialpædagogik.

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb