Skriftlig fremstilling og formidling

Diplommodul

Styrk dine skriftlige kompetencer, og få indsigt i tekstgenrer, som er vigtige at beherske i dit studie og dit videre arbejdsliv.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Skriftlig fremstilling og formidling

Evnen til at udtrykke sig klart på skrift er en værdifuld kompetence. Modulet har fokus på, hvordan du skriver en vellykket faglig tekst, og du får indsigt i skriveprocesser og værktøjer, som kan understøtte din egen tekstproduktion. På modulet arbejder vi med teori om kommunikation og skriftlige genres retorik kommunikationsanalyse struktureringsredskaber og layout teori om skriveprocesser.

Målgruppe for Skriftlig fremstilling og formidling

Modulet er for dig, som gerne vil udvikle færdigheder i at producere tekster inden for genrer som du møder i studietiden og i dit arbejdsliv.

Struktur på Skriftlig fremstilling og formidling

Skriftlig fremstilling og formidling er et valgfrit modul på De pædagogiske diplomuddannelser. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Den pædagogiske diplomuddannelse.

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb