Strategisk ledelse og økonomistyring

Diplommodul

Med modulet 'Strategisk ledelse og økonomistyring' bliver du i stand til at vurdere sammenhængen mellem økonomistyring og strategisk ledelse og vælge relevante tiltag for at styrke økonomien.

Tilmeld modul

Få forståelse for sammenhængen mellem mål, strategier og økonomi

Du beskæftiger dig med virksomhedens budgetforudsætninger på det strategiske, taktiske og operative niveau og lærer at udnytte varslingssystemer med relevante nøgletal (KPI'er). Du bliver i stand til at rådgive topledelsen i en virksomhed om nødvendige tiltag på grundlag af et ajourført forretningsgrundlag.

Indhold

Faget klæder dig på til at kunne forholde dig kritisk til budgetforudsætninger både til resultatbudgettet og likviditetsbudgettet. Du lærer at udføre konsekvensberegninger af afvigelserne på det operative, taktiske og strategiske niveau og prioriteringer mellem forskellige tiltag.

Du får

  • en forståelse for sammenhængene mellem strategisk ledelse og den løbende økonomistyring.
  • omsat den opnåede teoretisk viden inden for strategisk ledelse og den løbende økonomistyring til praktisk viden og praktisk anvendelse.

Du vil således blive kvalificeret til konkret at tage del i virksomhedens løbende økonomistyring set i et strategisk perspektiv.

Susanne Hansen
Susanne Hansen Sekretær
Jesper Ussing Hjort
Jesper Ussing Hjort Chefkonsulent

Dette modul er en del af

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb