Supervision i systemisk/narrativ praksis

Diplommodul

Du udvikler metoder til at arbejde med dig selv og bliver mere bevidst om din rolle som terapeut i en systemisk-narrativ praksis.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Supervision i systemisk/narrativ praksis

Modulet har fokus på, hvordan professionelle og personlige erfaringer kommer til udtryk i det terapeutiske arbejde med den enkelte klient, par eller familie. Du lærer at reflektere over din egen rolle og arbejde aktivt med dine egne forforståelser og metode indenfor en systemisk-narrativ praksis. På modulet arbejder du med refleksion over egen rolle som terapeut metoder og redskaber til at arbejde med sig selv som en del af det terapeutiske arbejde.

Målgruppe for Supervision i systemisk/narrativ praksis

Modulet er for dig som er lærer, socialrådgiver, sundhedspersonale eller andet, og som ønsker at ønsker at blive bevidst om din egen rolle i det det terapeutiske arbejde.

Struktur på Supervision i systemisk/narrativ praksis

Supervision i systemisk/narrativ praksis er et valgfrit modul på Diplomuddannelse i familieterapi. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelse i familieterapi.

Susanne Fallesen
Susanne Fallesen Studiesekretær
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Udannelsesforløb
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb