Synsnedsættelse eller blindhed - læring, rehabilitering og udvikling

Diplommodul

Styrk din viden om, hvordan du udvikler læringsfremmende miljøer i en specialpædagogisk indsats i relation til synsnedsættelse eller blindhed.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Læring, rehabilitering og udvikling

På modulet arbejder du bl.a. med inklusion i et pædagogisk og psykologisk perspektiv specialpædagogiske temaer i synshabilitering og -rehabilitering psykologiske temaer i synshabilitering og -rehabilitering aldring og synsnedsættelse eller blindhed - biologiske og pædagogiske aspekter kompensationsmuligheder i uddannelses-, arbejds- og hverdagsliv. Du kvalificerer din evne til at vurdere sammenhæng mellem synshandicap og psykisk funktion og at kunne udvikle interventionsstrategier på dette område.

Målgruppe for Læring, rehabilitering og udvikling

Modulet er for dig, der arbejder med eller gerne vil arbejde med specialpædagogik for børn, unge eller voksne med særlige behov.

Struktur på Læring, rehabilitering og udvikling

Synsnedsættelse eller blindhed - læring, rehabilitering og udvikling er et modul på Den pædagogiske diplomuddannelse Specialpædagogik. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Den pædagogiske diplomuddannelse Specialpædagogik.

Jane Ahrendt
Jane Ahrendt Studiesekretær
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb