Synsnedsættelse eller blindhed - udredning

Diplommodul

Arbejd med at udrede og beskrive specialpædagogiske behov i relation til synsnedsættelse eller blindhed.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Synsnedsættelse eller blindhed - udredningFå mulighed for at arbejde med at udrede og beskrive specialpædagogiske behov i relation til synsnedsættelse eller blindhed.

Kompetencemål for Synsnedsættelse eller blindhed - udredning

På modulet arbejder du bl.a. med handicapforståelser habiliterings- og rehabiliteringsforståelser øjensygdomme og optik belysning i relation til svagsyn lovgivnings og bevillingsmæssige rammer i det specialpædagogiske felt kognitive og neurologiske processer som grundlag for visuel perception. Du bliver bedre til selvstændigt at kunne udvikle metoder til at tilrettelægge optimale belysningsbehov for den enkelte person med synsnedsættelse.

Målgruppe for Synsnedsættelse eller blindhed - udredning

Modulet er for dig, der arbejder med eller gerne vil arbejde med specialpædagogik for børn, unge eller voksne med særlige behov.

Struktur på Synsnedsættelse eller blindhed - udredning

Synsnedsættelse eller blindhed - udredning er et modul på Den pædagogiske diplomuddannelse Specialpædagogik. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Den pædagogiske diplomuddannelse Specialpædagogik.

Jane Ahrendt
Jane Ahrendt Studiesekretær
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb