Udvalgt familieterapeutisk metode målrettet en udvalgt gruppe

Diplommodul

Specialisér dig inden for en speciel terapeutisk metode og målgruppe. Du får viden om målgruppens organisatoriske og samfundsmæssige muligheder og begrænsninger.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Udvalgt familieterapeutisk metode målrettet en udvalgt gruppe

Modulet klæder dig på til arbejdet med en specifik terapeutisk metode målrettet en bestemt målgruppe. Du arbejder med den valgte metode og målgruppes muligheder og begrænsninger og lærer at begrunde dine metode- og teorivalg i forhold til målgruppen. På modulet har vi fokus på målgruppens terapeutiske, organisatoriske og samfundsmæssige muligheder og begrænsninger analyse og refleksion over teorier og metoder viden fra relevant udvikling og forskning.

Målgruppe for Udvalgt familieterapeutisk metode målrettet en udvalgt gruppe

Modulet er for dig som er lærer, socialrådgiver, sundhedspersonale eller andet, og som ønsker at ønsker at gå i dybden med en specifik metode og målgruppe.

Struktur på Udvalgt familieterapeutisk metode målrettet en udvalgt gruppe

Personlig og professionel udvikling er et valgfrit modul på Diplomuddannelse i familieterapi. Læs mere om optagelse på diplomuddannelser. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelse i familieterapi.

Susanne Fallesen
Susanne Fallesen Studiesekretær
Bente Falk Nielsen
Bente Falk Nielsen Studievejleder og uddannelseskonsulent

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Udannelsesforløb
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb