Velfærdsinnovation

Diplommodul

Du får indblik i kreativitetsskabende metoder til at designe og gennemføre innovationsprocesser på velfærdsområdet.

Tilmeld modul

Beskrivelse

Kompetencemål for Velfærdsinnovation

På modulet arbejder du bl.a. med innovation og velfærd design af innovationsrummet forskellige innovative og kreativitetsskabende metoder innovation -  hvordan, hvem og hvor medarbejder og brugerdreven innovation proces- og forandringsledelse. Du styrker dine kompetencer til at se innovationspotentialet i en organisation og designe, gennemføre og forankre innovation i samarbejdet med kolleger, bruger og borgere.

Målgruppe for Velfærdsinnovation

Modulet er for dig, der arbejder med forvaltning og administration i en kommune, region eller på en af statens arbejdspladser.

Struktur på Velfærdsinnovation

Velfærdsinnovation er et valgfrit modul på Diplomuddannelse i offentlig forvaltning og administration. Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration. Modulet udbydes gennem LedelsesAkademiet Lillebælt. Læs om Heidi Johannsens erfaringer med VelfærdsinnovationLæs om Ole Barlebo Frøsigs erfaringer med Velfærdsinnovation

Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb