Feedback. En dialogisk praksis, der rummer motivation, medejerskab og mestring.

Kursus

Kom med på en forrygende feedback dag fuld af oplæg, shareshops og workshops. Vi får bl.a. besøg af Frans Ørsted Andersen (motivation), Ida Skytte (livsduelighed og handlekraft), Loni Bergquist (feedback i en problem- og projektbaseret kontekst). Derudover får vi besøg af en række skoler, der præsenterer deres arbejde og tilgang til feedbackpraksis og motiverende undervisning. Som altid har vi også nogle overraskelser i ærmet. Vi glæder os til at se jer.

Tilmeld kursus

En temadag om feedback

Faglig indhold

Få masser af ny viden og inspiration til at arbejde med feedback som dialogisk værktøj på skolen. I år har vi særligt fokus på motivation, medejerskab og mestring i alle processer. Vi får besøg af skoler der arbejder med vurdering for læring, growth mindset og projekt og problembaseret undervisning. Dagen er fuld af netværk, videndeling, oplæg og konkrete ideer til din egen praksis.

Dagen starter klokken 8.30 med kaffe og velkomst. Programmet går i gang klokken 9. Det endelige program følger – hold øje med hjemmesiden og på Facebook.

Udbytte

Inspiration og konkrete ideer til arbejdet med dialogisk undervisning,

Målgruppen

Lærere, ledere i grundskolen og andre, der arbejder med dialogisk undervisning og har interesse for motivation, medejerskab og mestring.

Er du ikke i målgruppen.

Fortvivl ikke, vi har årligt mere end 300 kurser. Skulle vi mod forventning ikke have et, som passer til dig, så er vores konsulenter og undervisere specialiserede i at lave skræddersyede forløb. Kontakt os på cfu-kursus@ucl.dk for at høre mere.

Forplejning

Dagen er inkl. forplejning

Tilmeld kursus

Forløb