Fuld fart frem med 21. skills, designprocesser og feedback

Kursus

Få 21. skills i spil i din undervisning, få styr på designprocesser og brug feedback til at løfte elevernes sprog i processer med fokus på særligt fagfaglige kompetencer og 21. skills.

Tilmeld kursus

Fagligt indhold

Kurset er delt over to kursusgange. Første kursusdag får du indføring i 21. skills som pædagogisk og didaktisk redskab, konkrete feedback metoder og øvelser og inspiration til ’den lille hverdags-innovation’ til de store forløb. Sammen laver vi en skitse til dit kommende undervisningsforløb, som du går hjem og prøver af i praksis.

Anden kursusdag indeholder vidensdeling af afprøvede undervisningsforløb, dybere ned i feedback og innovationsmetoder tilpasset til forløbene og flere perspektiver på designprocesser og didaktik.

Du skal forvente at afprøve et forløb mellem de to kursusgange. Du bestemmer selv indhold og varighed, og kan derfor vælge at tilpasse din allerede planlagte undervisning.

Målgruppe

Lærere der arbejder med designprocesser, skabende processer og innovation og entreprenørskab i undervisningen.

Formål

Dette kursus giver dig konkrete redskaber til at arbejde med 21. skills, designprocesser og feedback i din undervisning.

Anvendelse

Konkret og praksisnært.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund Kursussekretær
Ture Reimer-Mattesen Konsulent, IT og teknologi
Tilmeld kursus

Forløb