Introduktion til sociale historier og Comic Strip Conversations til gavn for elever med autisme og andre kognitive vanskeligheder

Kursus

Sociale historier kan løfte læring og udvikling af elever med autisme og andre udsatte børn i folkeskolen - Brug dem og nedbring konflikterne i din undervisning

Tilmeld kursus

Fagligt indhold

Sociale historier er udviklet af den amerikanske lærer og psykolog Carol Gray og er gået sin sejrsgang verden over. Hendes bog med titlen Social Stories(tm) har ligget på mange bestsellerlister verden over.

Sociale historier bruges i undervisningen og i hjemmet. Alle kan lære at lave sociale historier. Brug af sociale historier øger muligheden for inkluderende undervisning og reducerer antallet af konflikter i klassen.

Målgruppe

Lærere, pædagoger, børnehavepædagoger, fritidspædagoger, PLC-medarbejdere og specialpædagogisk personale.

Formål

Lær at lave sociale historier og tegneseriefortællinger til glæde og gavn for dine elever med særlige overbliksvanskeligheder såsom angst, tilknytningsforstyrrelse og autisme.

Anvendelse

Sociale historier er opbygget efter en helt speciel skabelon. Med en solid introduktion bliver du klædt på til at lave dine egne social stories.

Kurset sætter dig i sving med at producere egne historier. Du får feedback på dine produkter. Alle aktiviteter tager udgangspunkt i din konkrete praksis og vores fælles erfaringer og problemstillinger.

Forplejning

Kurset er inkl. kaffe m/brød.

Karina Lund
Karina Lund Kursussekretær
Hanne Reinhold Dinesen
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Tilmeld kursus
22. april 2020 - Odense M
Forløb