Kom godt i gang med skolens nye Erasmus + og Nordplus projekter <br />

Kursusdagen byder på gennemgang af EU's tilskudsprogrammer over europæiske og nordiske programmer, som giver tilskud til mobilitets- og samarbejdsprojekter inden for grundskolen - Nordplus og Erasmus +.

Der vil undervejs blive gennemgået ansøgningsprocedurer for tilskudsprogrammerne og dagen vil byde på eksempler på konkrete værktøjer til projektledelse.

Du får gode muligheder for at udveksle tips og ideer til nye internationale projekt og vi vil også kigge nærmere på gode online platforme til etablering af nye skolepartnerskaber/kontakter.

Afslutningsvis vil der blive afsat tid af til at komme i gang med projektansøgningen, der vil være gode muligheder for sparring og vejledning.


Målgruppe

Alle der har interesse i at lave nye internationale projekter.


Formål

Med dette kursus får du gode tips og ideer til hvordan du kan komme godt i gang med nye internationale skoleprojekter. Vi vil kigge på dels projektansøgning af Nordplus og Erasmus+ projekter og gode ideer til skolens internationale projekt.


Anvendelse

Kurset er delvist oplæg, delvist gruppearbejde.

Tilmeld kursus

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.