Kom godt i gang med skolens nye Erasmus + og Nordplus projekter

Kursus

Kom godt fra start og får en grundig gennemgang af struktur og indhold for ansøgning af projekter inde for Nordplus og Erasmus +

Tilmeld kursus

Målgruppe

Alle der har interesse i at lave nye internationale projekter.

Formål

Med dette kursus får du gode tips og ideer til hvordan du kan komme godt i gang med nye internationale skoleprojekter. Vi vil kigge på dels projektansøgning af Nordplus og Erasmus+ projekter og gode ideer til skolens internationale projekt.

Indhold

Kursusdagen byder på gennemgang af EU's tilskudsprogrammer over europæiske og nordiske programmer, som giver tilskud til mobilitets- og samarbejdsprojekter inden for grundskolen - Nordplus og Erasmus +.

Der vil undervejs blive gennemgået ansøgningsprocedurer for tilskudsprogrammerne og dagen vi byde på eksempler på konkrete værktøjer til projektledelse.

Du får gode muligheder for at udveksle tips og ideer til nye internationale projekt og vi vil også kigge nærmere på gode online platforme til etablering af nye skolepartnerskaber/kontakter.

Afslutningsvis vil der blive afsat tid af til at komme i gang med projektansøgningen, der vil være gode muligheder for sparring og vejledning.

Anvendelse

Kurset er delvist oplæg, delvist gruppearbejde.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning

Hanne Reinhold Dinesen
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld kursus

4. december 2019 - Odense M

5. december 2019 - Vejle

Forløb