Kunstterapiuddannelsen

Formål

At skabe indsigt i psykoterapi og primært psykologiske teorier og metoder, der kan relateres til den kunstterapeutiske proces og at træne de studerende i kunstterapeutisk praksis.

 

Indhold

Kunstterapiuddannelsens grundforløb er et 1-årigt forløb med praksis og træning i centrum. Uddannelsen afholdes primært som 3-dages moduler. Der er mulighed for at fortsætte på en 1 årig overbygning, som også er et selvstændigt forløb.. I undervisningen møder du forskellige teorier og metoder, der kan relateres til den terapeutiske proces, så du skaber en teoretisk terapeutisk indsigt og etablerer en sammenhæng mellem teori og praksis.

Undervisning

Foregår på hold, individuelt og i grupper. Modul 6 afholdes som internat på Kreta. Vi aflægger studiebesøg hos kunstterapeuter i praksis/på arbejdspladsen.

Forudsætninger

Under uddannelsen er der fokus på at styrke evnen til at være facilitator i klientens udvikling, at fungere som den, der kan skabe den trygge ramme, som understøtter klientens udvikling.
Der kræves ikke kunstneriske forudsætninger for at uddanne sig til kunstterapeut.

Praktik: En del af forløbet er en kort praktik.

NB: Holdet er fyldt op, tilmeldinger overgår derfor til venteliste. Der vil ved frafald blive optaget i den rækkefølge tilmeldingerne er indkommet.

Birte Hansen
Birte Hansen Underviser
Kathrine Henriksen
Kathrine Henriksen Kursussekretær

Download

Studiebeskrivelse 1- årig Kunstterapiudd. Hold VIII
Tilmeld kursus

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb