Lokalt Netværk for madkundskab

Det lokale Netværk for madkundskab er en nystartet enhed under det nationale Netværk for madkundskab. Læs mere om Netværk for madkundskab her: http://madkulturen.dk/servicemenu/projekter/madkamp/netvaerk-for-madkundskab/

Netværk for madkundskab er en del af projektet Madkamp, og arbejder for at udvikle og styrke faget madkundskab i den danske grundskole. Netværkets aktører har blandt andet arbejdet med at lave et manifest for madkundskab, der har til formål at skabe opmærksomhed omkring fagets indhold og potentiale.

I det lokale netværk vil du få mulighed for at få en løbende faglig opdatering gennem blandt andet to årlige møder faciliteret af undervisere i faget madkundskab på læreruddannelsen. Samtidig vil du få rig mulighed for at samarbejde med andre madkundskabslærere om fx udvikling af undervisningsforløb. I netværket kan du hente inspiration til din undervisning og indgå i et fagligt fællesskab. Vi sammensætter hver gang et program med oplægsholdere, workshops og tid til at dele viden, erfaringer og gode ideer på kryds og tværs.

Der afholdes to årlige møder i det lokale netværk ? i august og i januar.

Deltagelse i netværket giver dig mulighed for:

  • At styrke fagligheden
  • At indgå i arbejdsfællesskaber
  • At udveksle erfaringer
  • At udvikle undervisningspraksis

Det lokale Netværk for madkundskab udbydes i et samarbejde mellem Madkulturen, projekt Madkamp samt University College Lillebælt: Læreruddannelsen på Fyn samt Center for Undervisningsmidler.


Tilmeld kursus

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb