Masterclass - Hjernen, hukommelsen og de eksekutive funktioner

Kursus

Torsdag d. 24. oktober 2019 er du inviteret til masterclass i neuropsykologi og neuropædagogik, hvor du kan blive klogere på hjernen, hukommelsen og de eksekutive funktioner, og møde Albert Gjedde og Käte From.

Tilmeld kursus

Lær om neuropsykologi og neuropædagogik

Neurobiologi og hjernens maskinrum

Albert Gjedde er professor i neurobiologi ved Syddansk Universitet. Han er desuden forfatter eller medforfatter til over 400 artikler og bøger om hjernen og neuroimaging.

Med indblik i hjernens maskinrum, vil Alberg Gjedde vise, hvordan hjernen reagerer på inputs med unikke billeder af hjernens netværk, og koble det til hvordan læring og hukommelsesdannelse ser ud.

De eksekutive funktioner og neuropsykologi 

Käte From holder to oplæg om de eksekutive funktioner, hvor hun fokuserer på henholdsvis børn og unge og det neuropædagogiske perspektiv. Du får ny viden om de eksekutive funktioner, og hvilke betydninger de har for, hvordan børn og unge klarer sig og begår sig i institutioner og skoler.

Käte From er cand.psych og specialist i klinisk børneneuropsykologi. Hun er privatpraktiserende psykolog, og beskæftiger sig med undersøgelse, rådgivning, supervision og undervisning.

Käte From har sammen med Vibeke Fleischer udgivet bogen Eksekutive funktioner hos børn og unge (2015) og hun er desuden forfatter til bogen Den sårbare hjerne (2018).

Læs mere om programmet og de praktiske informationer

Tilmelding til kurset her

Sussi Skjoldan
Sussi Skjoldan Kursussekretær
René Vorgod Kristensen
René Vorgod Kristensen Konsulent
Tilmeld kursus

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb