Micro:bit 2.0

Kursus

På dette kursus arbejder vi videre med din micro:bit. Du vil lære hvordan du kan få den til at vande blomster, simulere energiproduktion med en vindmølle, bruge den som controller i Scratch, opsamle data og mange andre udvidelser. Kort sagt: Her er der mulighed for at udfordre alle, både elever og lærere

Tilmeld kursus

Målgruppe

Undervisere der vil arbejde med programmering af Micro:bit.

Formål

  • Få en introduktion til hvordan man kan arbejde med tilslutning af komponenter.
  • Få konkrete færdigheder i programmering af Micro:bit.
  • Få konkrete færdigheder til hvordan du kan arbejde med elevernes designproces.

Indhold

Lær at bruge programmering og Micro:bit i din undervisning. Kurset er først og fremmest et hands-on kursus hvor du vil få stor indflydelse på indholdet, og på hvilket niveau der skal arbejdes.

Nu har vi de grundlæggende funktioner og principper i programmering af en Micro:bit på plads – nu skal det udvides. Efter kurset er du klædt på til at gå i gang med eleverne.

Vi skal også arbejde med hvordan man kan tænke programmering og Micro:bit ind i flere fag, og så skal vi se på hvilke muligheder der er for at bruge udvidelser, blandt andet med materiale lånt hos CFU.

Måske deltager din klasse i Ultra:bit, så vil der på kurset være inspiration til hvordan i kommer videre med brugen i undervisningen.

Anvendelse

Til inspiration og praktisk anvendeligt.

Forplejning

Kurset er inkl. forplejning.

Hanne Reinhold Dinesen
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld kursus
11. maj 2020 - Vejle
13. maj 2020 - Odense M
Forløb