Niveau 1: Programmering for alle med det nye Scratch 3.0!

Billedfortællinger, interaktive historier med indtalt stemme, geometri, algebra, computerspil, simuleringer, læringsspil til andre, musik, animationer og avancerede programmer. Med visuel programmering er det kun kreativiteten der sætter grænserne.

Scratch er et visuelt programmeringssprog der ikke kræver nogen erfaring med kodning for at komme i gang. Elever fra 2-3. klasse vil selv kunne lave simple programmer. Man 'klikker' logiske programmeringsklodser sammen og har mulighed for at justere på klodsernes værdi.

Kurset er i høj grad et hands-on kursus, hvor du selv opøver tilstrækkelig kompetence til at kunne håndtere programmering i undervisningen. Du introduceres for forskellige læringspotentialer i programmering, didaktiske modeller for designprocesser med programmering og der gives inspiration til, hvordan du kan arbejde med programmering i dansk, sprogfag, matematik, valgfag og naturfag.

De grundlæggende principper og funktioner i Scratch gennemgås, og efter kurset er du klædt på til at gå i gang med simpel programmering med eleverne.

Du præsenteres for spændende og relevante materialer, der er lige til at anvende i egen undervisning.

Tilmeld kursus

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb