Rytme og bevægelse på mellemtrinnet

På kurset vil vi i fællesskab opbygge et solidt lager af gode icebreakers og andre aktiviteter, som kan få gang i krop, rytmik og stemme midt i en time - eller hvor behovet nu måtte opstå. Både med og uden gulvplads. Vi træner især kombinationen af tekst, bevægelse og rytme ? det giver efterfølgende gode muligheder for, at eleverne selv tør og kan udarbejde og udføre fællesdanse/koreografier, og det helt uden at skulle spille på et instrument.

Musikalsk samvær har en indbygget invitation til at træne og udvikle styrker som fx empati, kreativitet, opmærksomhed, evnen til at lytte, lederskab og vedholdenhed. Det er både til gavn for den enkeltes sociale og faglige trivsel men i høj grad også for skabelse af stærke fællesskaber. Øvelserne på dette kursus har til formål at skabe lyst og glæde ? og de skal gerne danne grundlag for, at undervisere selv efterfølgende får gode værktøjer til at mixe rytmer, stemmer og krop ? og til at udvikle aktiviteter, som træner vigtige karakterstyrker.

I forbindelse med kurset vil der vil blive henvist til en række analoge og digitale ressourcer på området.

Tilmeld kursus

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.