Styrker og Positive Education

Kursus

Louise Tidmand giver en solid indføring i styrkebaseret pædagogik i en nordisk kontekst, frit efter Pippi Langstrømpes motto: det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt

Tilmeld kursus

Få den sjældne lejlighed til at blive klædt på af Louise Tidmand fra Styrkeakademiet til at skabe vedkommende undervisningsaktiviteter.

På kurset lærer du de nyeste praksisser og forskningsresultater at kende, der i disse år danner rammen for styrkebaseret pædagogik og udvikling af læremidler på området.

Louise deler ud af sine erfaringer og insider-viden fra sit afsluttede forskningsophold i Sidney, Australien. På forskningsopholdet besøgte verdens førende forskere og skoler inden for positive education, derunder Geelong Grammar School og Knox Grammar School, og fik med egne øjne set og sanset mulighederne i styrkebaseret undervisning.

Kurset byder på hands-on med konkrete materialer og du får konkrete aktiviteter med hjem ? lige til at afprøve i klassen.

Dagen veksler mellem teori og praktiske øvelser.


Målgruppe

Lærere og pædagoger i grundskolen og efterskoler.


Formål

Målet med dagen er at give deltagerne indblik i, hvordan man kan arbejde med at udvikle børns trivsel og læring, åbenhed over for nye opgaver og muligheder og generelt sikre en positiv og vækstorienteret personlig og social udvikling.


Anvendelse

Praktisk anvendeligt.

Hanne Reinhold Dinesen
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld kursus

4. september 2019 - Odense M

Forløb