Udvikling af apps og prototyper!

Kursus

Skab en sej prototypeapp med helte simple værktøjer som du kender i forvejen eller lad eleverne kode innovative apps med AppLab og blokprogrammering!

Tilmeld kursus

Målgruppe

Alle undervisere med interesse for teknologi og designprocesser fra 4.-9.klasse.

Formål

Formålet med kurset er at du får hands-on erfaring med appudvikling, så du kan igangsætte innovative forløb i egen undervisning.

Indhold

Kurset fokuserer på 2 forskellige måde at lave apps på: enten som prototype eller som en ’rigtig’ app. Det kræver ingen forkundskaber at skabe en prototypeapp. Alle kan være med og metoderne er anvendelig for både de yngste og ældste elever.

Skal dine elever skabe en rigtig app, skal de kode den med blokprogrammering. Denne tilgang henvender sig primært til ældre elever (fra 6.klasse).

Kurset introducerer først begge tilgange til appudvikling og herefter bliver deltagerne stillet over for en designopgave, som enten løses som prototype eller som en rigtig app. Her er der udfordringer for alle.

På dagen bliver du også kort introduceret til designmodeller og forskellige ressourcer til at facilitere designprocessen - lige til at bruge i egen undervisning.

Anvendelse

Praktisk anvendeligt.

Forplejning

Kurset er inkl. kaffe m/brød og frokost.

Hanne Reinhold Dinesen
Hanne Reinhold Dinesen Kursussekretær
Karina Lund
Karina Lund Kursussekretær
Tilmeld kursus

4. december 2019 - Odense M

Forløb