Økonomi uddannelser

Tag en økonomi uddannelse på UCL

Prøv teorien af i praksis

På UCL foregår en stor del af undervisningen på mindre hold. Her er der tid og plads til at du og dine medstuderende kan at gå i dybden med emnerne og at prøve teorien af i praksis sammen med jeres underviser.

Uddannelse i tæt samspil med erhvervslivet

På UCL arbejder vi tæt sammen med de brancher og virksomheder, vi uddanner til – både omkring indholdet på uddannelserne samt praktikforløb og projekter. Som studerende er det din garanti for, at det du lærer, faktisk kan bruges til noget og vil skabe værdi for din kommende arbejdsgiver.

Stor efterspørgsel på nyuddannede

Med en uddannelse inden for økonomi bliver du klædt på med værktøjer, viden og kompetencer der er i høj kurs i erhvervslivet. Du står derfor med mange kort på hånden, når der skal vælges praktiksted og med gode jobmuligheder, når du færdiguddannet.

Bliv en del af et fedt studiemiljø

Der skal være plads til mere end pensum, projekter og praktik. På UCL har du mulighed for at blive en del af alle de andre fede ting og sjove oplevelser som studielivet også byder på.

Du kan bl.a. se frem til:

  • Sociale aktiviteter som fester, fredagsbar, brætspilscafé, sportsaktiviteter, klubliv m.m.
  • Indflydelse gennem studenterpolitik
  • Mulighed for at blive frivillig, tutor eller ambassadør og få erfaring til dit CV
  • Mulighed for fordybelse i dit fag gennem fx. talentforløb ved siden af studiet
  • Events og workshops der klæder dig på til job

… Vær selv med til at finde på resten!

Central placering tæt på banegården

Marketing-uddannelserne på UCL har hjemme på vores campus på Seebladsgade i hjertet af Odense. Her er studieboliger og grønne områder lige rundt om hjørnet og banegården ligger blot 5 minutter væk til fods.

Overvejer du at skifte spor?

Går du på en bacheloruddannelse – fx på universitetet- og overvejer du at skifte til en erhvervsakademiuddannelse eller en top up-uddannelse på UCL?

Så husk, at du har mulighed for at søge merit for de fag, du allerede har gennemført. Kontakt vores studievejledning og hør mere.

Optagelsesvejledning
Optagelsesvejledning

Check in til åbent hus og find din drømmeuddannelse

Vær med til online åbent hus og bliv klogere på dine uddannelsesmuligheder, når undervisere og studerende sidder klar til at give dig et indblik i uddannelsernes indhold og livet som studerende på UCL’s mere end 40 videregående uddannelser.

Ved online åbent hus vil du også møde vores optagelsesvejledning, hvor du har mulighed for at få afklaring på de spørgsmål du måtte have omkring ansøgning af optagelse.

Vi glæder os til at møde dig online den 11. juni fra kl. 17-19.

Mød os på Instagram @ucl.dk