Velkommen til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskoles nye hjemmeside. Vi udvikler for tiden på hjemmesiden og der vil på nogle områder være links til vores tidligere hjemmesider.

Retailmanagement

Retailmanagement

Detailhandelen er inde i en brydningstid – hvilket betyder store muligheder og udfordringer.

Hvis du er personen, der trives ved at stå midt i en forandringsproces og være med til at afstikke retningen for fremtidens detailhandel, tilbyder vi dig muligheden for at få indsigt og kompetencer i detailhandelsdrift med udgangspunkt i det personlige møde med kunden. Denne type møde er under forandring. Fra at være et klassisk kunde-sælger møde handler det nu mere om at tage værtskab overfor kunden.

Du vil få et indblik i fremtidens detailhandel, hvor det personlige møde og mødet med kunden på internettet er hinandens forudsætninger. Du vil i den sammenhæng også få indblik i, hvorledes detailhandelen påvirkes af den teknologiske udvikling.

Du vil som udgangspunkt fra starten blive tilknyttet en butik/kæde, som du gennem hele dit forløb kan relatere din uddannelse til og gennemføre din praktik hos – derfor har vi et loft på 10 deltagere på specialet og derfor kræves der en motiveret ansøgning for at komme i betragtning.