Børns deltagelse i legefællesskaber i SFO’er

Dato: 15.08.2023
Tidspunkt: 10:00 - 11:00

Pris for deltagelse: 0,-

Som pædagog eller medarbejder i en SFO, er det vigtigt at have fokus på at arbejde med børns udvikling og dannelse i lege- og læringsfællesskaber.

Leg og børnefællesskaber understøtter børnenes udvikling

Med en øget opmærksomhed på læringsmiljøets betydning for børns udvikling og deltagelse, er det essentielt at kvalificere den voksnes kompetencer til at understøtte børns legefællesskaber med hinanden således, at der skabes de bedste vilkår for børns dannelse, udvikling og deltagelse.

Signe Thorhauge, Lektor og konsulent, og Lis Rahbek, Lektor og konsulent, står klar til at gøre dig klogere og inspirere dig til, hvordan du bedst understøtter børns legefællesskaber i SFO’erne.

Vær med til at styrke børns leg

Ud over legens muligheder set i et dannelsesperspektiv, vil du blive klogere på, hvordan pædagogisk åbenhed har betydning for børns legedeltagelse således, at du sammen med dine kolleger kan udvikle og gennemføre en pædagogik, der bedst understøtter børns leg, læring, nysgerrighed, eksperimenteren og kreativitet.

På webinaret vil du blive klogere på

  • Legens muligheder
  • Dannelsesperspektiver i børns leg
  • Den voksnes rolle i og omkring børns lege og aktiviteter

Mågruppe

Webinaret henvender sig til dig der arbejder i en SFO eller er leder af en SFO.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i mere viden, kan du læse om vores relevante uddannelser og diplommoduler inden for området her: Diplommodul i Ledelse af pædagogiske processe, Diplommodul i Leg, kreativitet og læring og Diplomuddannelse i Pædagogisk og socialpædagogisk arbejde.

Dårligt tidspunkt?

Passer tidspunktet dårligt? Tilmeld dig alligevel - vi sender optagelsen til dig.

Karen Stougaard, konsulent Arbejder bl.a. med specialpædagogik og psykologi