Den gode kliniske eksamen

Dato: 06.09.2022
Tidspunkt: 14:00 - 15:00

Er du i tvivl om din rolle som klinisk vejleder i eksamenssituationen? Hør med, når vi giver dig vores bud på, hvordan du kan oparbejde dine kliniske kompetencer i at planlægge og udføre kliniske eksamener.

Sådan afholder du den gode kliniske eksamen

På vores webinar den 6. september kl. 14.00-15.00 kan du få mere at vide om, hvilke muligheder du har for at styrke dine færdigheder og blive endnu bedre til at afholde kliniske eksamener.  

Lene Winifred Larsen, adjunkt og uddannelseskoordinator på sygeplejerskeuddannelsen, vil bl.a. dykke ned i, hvordan man vurderer en opgave med afsæt i tidligere opgaver og stille følgende spørgsmål: Hvad skal der spørges ind til, hvad er beskrevet i opgaven, hvor er er mangler ift. Kriterierne, og hvad bliver vigtigt at få frem til den mundtlige eksamination.  

Efter endt webinar har du viden om:

  • Din rolle som klinisk vejleder i eksamenssituationen ude i klinikken 
  • Hvad det vil sige at være eksamensførende 
  • Hvad det vil sige at være medbedømmer 
  • Hvordan du vurderer en præstation 

Derudover, fortæller vi mere om vores temadag senere i efteråret, hvor der er mulighed for at arbejde dybdegående med to rigtige eksamenscases.  

Målgruppe 

Webinaret henvender sig til dig, der er uddannet klinisk vejleder og gerne vil opbygge dine kompetencer i at planlægge og afholde kliniske eksamener.  

Vil du vide mere? 

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad UCL kan tilbyde dig, så tag et kig på vores Sociale Diplomuddannelse eller udforsk vores mange udbud af kurser i efter- og videreuddannelse.

Efteruddannelse