Familieterapi: Fordele og ulemper ved at bruge sig selv i relationelt arbejde

Dato: 19.04.2023
Tidspunkt: 13:00 - 14:00

Pris for deltagelse: 0,-

Kender du fordele og ulemper ved at bruge sig selv i relationelt arbejde? Lyt med og bliv klogere, når vi sætter fokus på emnet

Når du sætter dig selv i spil

Som professionel der arbejder relationelt, er det vigtigt at have fokus på, hvad der sker inde i en selv i arbejdet med andre.

Vigtigheden består i, at når vi bruger vores personlighed som redskab, skal vi være reflekterede over, hvad der handler om én selv og hvad der handler om den vi arbejder med.

Lyt med når Jacob Cilius, Lektor og studieleder, sætter fokus på de mange fordele og ulemper, der er ved at bruge sig selv i relationelt arbejde.

Ved at bruge sig selv i relationelt arbejde, skabes der et krydsfelt, hvor man som professionel pædagog, lærer, socialrådgiver, behandler, sygeplejerske etc. sætter sig selv i spil både på det personlige-, private- og professionelle niveau.

På webinaret kan du høre om:

  • Refleksioner om det at bruge sig selv i sit arbejde med udsatte mennesker
  • Hvad du bør være særligt opmærksom på, både ift. dig selv og de mennesker, du arbejder med.
  • Teoretiske overvejelser og praksiseksempler

Målgruppe

Webinaret er for dig, der er lærer, pædagog, sygeplejerske, socialrådgiver, behandler eller lignende. Ligeledes er webinaret for dig der arbejder på specialområdet eller det almene område.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad UCL kan tilbyde dig inden for området, så tag et kig på vores Diplomuddannelse i Familieterapi og relationel praksis her.

Dårligt tidspunkt?

Passer tidspunktet dårligt? Tilmeld dig alligevel - vi sender optagelsen til dig.

 

Jacob Cilius Lektor og studieleder