Klædt på til kompleksitet – kompetenceudvikling i praksis, hvordan passer vi godt på SOSU-fagfolkene?

Dato: 24.04.2023
Tidspunkt: 14:00 - 15:00

Pris for deltagelse: 0,-

Med en stigende kompleksitet inden for velfærds- og sundhedsopgaverne, er det vigtigt at have fokus på kompetenceudvikling.

Hvordan passer vi godt på SOSU-fagfolkene gennem kompetenceudvikling

Den stigende kompleksitet på velfærds- og sundhedsområdet kalder på kompetenceudvikling hos SOSU-medarbejdergrupperne.

Derfor sætter vi fokus på faglig kvalitet, som er højt prioriteret i kommuner og på sygehuse. Kvalitet der kommer til udtryk i både nærvær til den enkelte borger, i kompetent faglighed, og i effektiv koordinering og sammenhæng.

Du kan blive klogere på, hvordan kompetenceudvikling for SOSU-medarbejdergrupper kan være med til at øge den faglig kvalitet, såvel som trivsel i arbejdslivet.

Kompetenceudvikling øger faglig kvalitet og trivsel

På webinaret vil du blive inspireret af personer med tilknytning til UCL, FOA og Assens Kommune. Hos FOA er der høj opmærksomhed på medlemmernes faglige udvikling, karriereudvikling samt på fagenes positioner og status. Her på UCL har vi en særlig opmærksomhed på praksisnær kompetenceudvikling og livslang læring.

På webinaret kan du blive klogere på

  • Hvordan vi fælles kan styrke den faglige kvalitet og arbejdsglæde
  • FOA’s arbejde for medlemmernes faglige udvikling, position og status
  • Kommuners arbejde for medarbejdernes adgang til kompetenceudvikling og medarbejdertrivsel, med fokus på fastholdelse og rekruttering
  • UCL’s tilbud om kompetenceudvikling

Målgruppe

Webinaret henvender sig til kommunale chefer fra ældre- og sundhedsområdet, tillidsrepræsentanter og centrale ansatte/politiske aktører inden for FOA, samt til dig der er social- og sundhedsassistent og –hjælpere, leder af plejehjem eller hjemmepleje

Vil du vide mere?

Er du interesseret, kan du læse om vores uddannelser og akademimoduler inden for området her: Akademimodul i Multikompleksitet i social og sundhedsfaglig praksis og Akademimodul i Professionel praksis i social- og sundhsvæsenet.

Måske noget for dig?

Overstående webinar er anden del af en webinarserie. Første del af serien handler om at blive klædt på til kompleksitet i forbindelse med praksis.

Læs mere og tilmeld dig her.

Irmgard Birkegaard Sundhedsfaglig konsulent