Webinar: At samarbejde på tværs

Dato: 03.05.2022
Tidspunkt: 14:00 - 15:00

Vil du vide, hvordan du igennem en målrettet tværfaglig indsats kan være med til at styrke sammenhængen i patientforløbene? Så deltag i dette webinar om de kommunikative udfordringer og muligheder, der kan opstå i sundhedsvæsenet.

Skab bedre overgange for patienten

Det kræver en nøje koordineret tværprofessionel indsats at skabe sammenhængende patientforløb. Webinaret giver dig større indsigt i, hvordan du målrettet kan arbejde med at kommunikere på tværs af sektorer, med henblik på at skabe stadig bedre overgange for patienten.

På webinaret d. 3. maj kl. 14.00 – 15.00 vil Inge Haahr Langdahl, sygeplejerske, pædagogisk antropolog og adjunkt, UCL, og Mickael Bech, forsknings- og analysechef og professor, VIVE (Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd), fortælle om:

  • En af sundhedsvæsenets helt store udfordringer, der handler om den kompleksitet, der knytter sig til indlæggelser, udskrivelser og overflytninger
  • Hvordan demografien sætter sundhedsvæsenet under pres
  • At et stigende antal ældre med flere sygdomme fordrer større sammenhæng og tværfaglige indsatser
  • Hvad der kan medvirke til at skabe større sammenhæng og kontinuitet
  • Hvordan man styrker samarbejdet af sektorer, organisationer og professioner.

Målgruppe

Webinaret er for dig, der er involveret i et patientforløb og er en del af et tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde. Måske arbejder du som ergoterapeut, fysioterapeut, sygeplejerske, bioanalytiker, radiograf, socialfaglig- eller socialpædagogisk medarbejder, måske er du ansat i en anden stilling inden for sundhedsvæsenet.

Få den nyeste viden om kommunikation i sundhedsvæsenet

Vores modul, Kommunikation, der er en del af den sundhedsfaglige diplomuddannelse, handler om ovenstående kommunikative udfordringer og muligheder i samarbejdet på tværs.

Modulet giver dig helt konkrete værktøjer til at anvende kommunikationsteorier, der er relevante i forhold til at arbejde med kommunikation i sundhedsvæsenet.

Læs mere om modulet her