Vil du vide, hvordan du bruger coaching til at lede din kommune? Så tilbyder vi modulet Ledelse og coaching, der giver dig coaching-værktøjer, som er med til at udvikle dig og dine medarbejdere.
Med diplommodulet Ledelse og coaching får du dyb indsigt i coaching, og hvordan du bruger forskellige coaching-værktøjer, -teknikker og -modeller til at lede i dit kommunale arbejde.
Dette modul styrker din evne til at coache dine medarbejdere, så I opfylder jeres kerneopgave og skaber resultater og effekt.
Du opnår stor viden om:
Efter endt modul kan du bruge coaching til at lede dine medarbejdere ud fra en større forståelse af vigtigheden i kommunikation og relationer.
Du får redskaber til at:
Vi tilbyder en vekslende undervisningsform, hvor vi hele vejen kombinerer teori med praksis. Du vil opleve holddiskussioner, coachingøvelser, refleksion, feedback og vejledning. Der vil være hjemmeopgaver med prøvehandlinger mellem undervisningsdagene, hvor du får mulighed for at omsætte coachmetoderne i din praksis.
Holdet bliver delt op i læringsteams (studiegrupper), der giver dig mulighed for at gå i dialog med deltagere fra andre kommuner. Du får adgang til læringsvideoer, som du kan bruge til refleksion mellem undervisningsgangene.
Modulet er for dig, der er leder eller kommende leder i en af følgende syv kommuner: Billund, Fredericia, Kolding, Haderslev, Middelfart, Vejen eller Vejle, og som ønsker at få ny viden og nye værktøjer til at udvikle din kommune.
Du skal tilmelde dig gennem din kommunes kursusadministrationssystem. Find vej til det her, og tjek næste ledige kursus og tilmeldingsfrist.
Master of Arts (MA) in International Business Communication.
Efteruddannelse på Newcasle University (Combined Honours). Har desuden en række efteruddannelser, kurser og certificeringer, herunder diverse personprofilanalyser, systemisk coachuddannelse samt certificeret som ICC Coach.
Er optaget af det systemiske og anerkendende perspektiv ift. de mange virkeligheder, sprogets og relationernes betydning i organisationer og for ledelse generelt. Desuden er Elsebeth optaget af den narrative praksis – hvordan man gennem fortællinger og fælles udforskning kan løfte og udvikle den enkelte og organisationer som helhed. Omdrejningspunkt for Elsebeth er at få koblet den teoretiske læring med praksis for den enkelte leder.
Erfaringer i hovedtræk:
Omfattende erfaring med ledelse og HRM-området gennem 12 år som afdelingschef i flere udenlandske og danske konsulentvirksomheder. Siden 2001 har Elsebeth fungeret som erhvervscoach, organisationskonsulent og direktør i egen konsulentvirksomhed. Stor erfaring med stresscoaching, search og selection, outplacement/karriererådgivning, systemisk ledertræning og teambuilding, strategiske processer, procesfacilitering, Cross-Cultural Leadership samt mindfulness. Har derudover afholdt foredrag, seminarer, workshops, individuel træning og sparring i offentlige og private virksomheder.
Omfattende undervisningserfaring gennem 20 år på kompetencegivende uddannelser som ekstern lektor ved Aarhus School of Business og på tidligere University College Lillebælt. Herigennem solid erfaring på masteruddannelser og på Diplomuddannelsen i Ledelse samt andre kompetencegivende lederuddannelser. Elsebeth har kompetencer inden for en lang række af uddannelsens moduler, særligt Ledelse og coaching, Team- og netværksledelse, Ledelse og medarbejdere, Ledelse og globalisering, Mangfoldighedsledelse mm. Hun fungerer desuden som vejleder på afgangsprojekter.