Guides

Hvad der startede som et vejledningssite, der primært henvendte sig til brugere af itslearning, har i dag udviklet sig til en omfattende vidensdatabase og et varigt internt samarbejde om at skabe og løbende udvikle en platform, som tilgængeliggør den hjælp og vejledning, som ansatte, undervisere og studerende på UCL har brug for - når de har brug for den.

Sidens absolut største styrke er ikke kun dens faglige omfang og brugervenlighed, men snarere at vejledningerne er aktuelle og vedkommende. At man fx som underviser altid kan finde den vejledning, man har brug for, skyldes at folkene bag udviklingen og vedligeholdelsen af siden er de selvsamme IT-folk og læringsteknologiske konsulenter, som modtager og håndterer supporthenvendelser. Det giver en unik mulighed for at have fingeren på pulsen og løbende opdatere eksisterende vejledninger eller udvikle nye, når behovet opstår. Det er denne konstellation, som er med til at sikre, at undervisere såvel som studerende på UCL via guides.ucl.dk kan opnå digital selvstændighed og ikke går i stå, hvis teknikken eller softwaret driller. En simpel søgning kan ofte hjælpe dem videre.

UCL Erhvervsøkonomi og Professionshøjskole er en organisation under konstant udvikling, så det skal vores vejledningssite naturligvis også være. Det forpligter, men er med til at sikre den høje kvalitet i supportarbejdet, som brugerne kender og forventer.