Eksamener fastlægges indtil sommer

Senest 8. april fastlægges eksamensformer frem til 1. maj, og senest 1. maj fastlægges eksamensformer frem til sommer.

Dato: 01.04.2020 - Forfatter: Kasper Duus

Statsminister, Mette Frederiksen, har på et pressemøde mandag den 30. april åbnet for muligheden for en kontrolleret genåbning af Danmark efter påsken. 

Vi ved ikke, hvad det konkret kommer til at betyde for UCL og vores muligheder for at tage vores campusser i brug igen. UCL's direktion er i dialog med ministeriet og sektoren om, hvordan og hvor hurtigt genåbningen kan foretages.

Hvad med eksamener?
Mange studerende er optaget af, hvordan deres eksamener kommer til at forløbe frem mod sommeren. Derfor har UCL valgt at give alle studerende besked om, hvor og hvordan prøver og eksamener vil forløbe. Det kommer til at foregå i to skridt:

  • Senest 8. april (før påske) vil studerende få besked om, hvordan prøver til og med den 1. maj gennemføres. Disse prøver fastlægges og vil blive gennemført på den udmeldte måde, uanset om vi vender tilbage til campus eller ej.

  • Senest 1. maj vil studerende få besked om, hvordan alle prøver frem til sommerferien bliver afviklet.

Der tages forbehold for, at der trods disse udmeldinger kan være forhold, som betyder, at vi kommer til at ændre på enkelte eksamener. Men vi vil bestræbe os på, at dette ikke sker.

Læs mere om eksamen under coronakrisen.