Nye tiltag på UCL

Alle fredagsbarer og arrangementer med over 100 deltagere aflyses.

Dato: 11.03.2020

Opdateret 11. marts kl 15.15

Som følge af den tiltagende alvorlige situation med coronavirus i Danmark, har UCL iværksat en række forebyggende tiltag.

Der er pt. ikke konstareret tilfælde af smittede med coronavirus blandt medarbejdere og studerende på UCL. 

Hjemmearbejde
Hvis man som medarbejder, enten selv har et svagt immunforsvar eller har nære pårørende i husstanden, der har, opfordrer vi til at gå i dialog med nærmeste leder om at finde løsninger, hvor medarbejderen/studerende kan arbejde hjemme. 

Rejeseaktivitet
Rejsende studerende og medarbejdere som kommer hjem fra Udenrigsministeriets ”rød-orange lande” sendes på hjemmeophold i 14 dage fra hjemkomstdatoen, hvor der arbejdes hjemmefra i det omfang, at det kan lade sig gøre.

Arrangementer
Arrangementer med over 100 deltagere aflyses med mindre, der er særlig begrundelse for at gennemføre. Dette kræver en forudgående godkendelse af direktøren for området og UCL's corona-taskforc.

Ved arrangementer med under 100 deltagere opfordrer vi til, at man sørger for, at der er plads mellem deltagere, og at man opfordrer til god hygiejne.

Oplægsholdere eller deltagere fra Udenrigsministeriets ”rød-orange lande” udelukkes fra arrangement.

Vi opretholder undervisningen på vores professions- og akademiuddannelser, også for undervisning hvor antallet af studerende kan være over 100.

Fredagsbarer
Fredagsbarerne lukkes indtil videre på alle matrikler.

Kantiner
Vi stopper med buffet-servering, så det kun er indpakket mad, der sælges i kantinerne.

Offentlig transport
Skulle studerende og medarbejdere blive forsinket pga. ændrede regler i offentlig transport, så beder vi alle om at udvise fleksibilitet.

Vi henviser til at følge myndighedernes råd i forhold til brug af offentlig transport.