Læringsaftale

Læringsaftalen giver dig og din leder mulighed for at sætte mål for dit uddannelsesforløb, så den viden du tilegner dig både kommer dig, din organisation, Odense Kommune og ikke mindst borgere og virksomheder til gode.

Læringsaftale som refleksions- og dialogværktøj

Læringsaftalen er dit refleksions- og dialogværktøj, som du kan bruge før, under og efter et kompetenceudviklings- forløb. Du bruger læringsaftalen til at sætte fokus på, hvilke kompetencer du ønsker at styrke, og hvilke mål og resultater du gerne vil opnå – både i forhold til din egen praksis og i et organisatorisk perspektiv.

I samtale med din nærmeste leder inden kompetenceudviklingsforløbet sætter I fokus på dig og den omkringliggende organisation. På den måde sikrer I tilknytningen mellem dit kompetenceudviklingsforløb i både organisationen og i ledelsesstrengen.

Efter kompetenceudviklingsforløbet bruger du læringsaftalen til at sætte fokus på din opnåede læring, og hvordan du fastholder læringen. Læringsaftalen er derfor din hjælp til dialog mellem dig og din leder før, under og efter dit kompetenceudviklingsforløb og dit redskab til en tættere sammenhæng mellem din uddannelse og praksis.

I læringsaftalen finder du en række refleksionsspørgsmål til før, under og efter, samt plads til at skrive dine refleksioner.