UCL Stationsvej

UCL Stationsvej er afdelingen i den gamle vikingeby Jelling. Her finder man 2 uddannelser i det gamle seminarium.

Hvad finder du på UCL Stationsvej?

Beliggende centralt i den historiske by, Jelling, ligger det gamle seminarium, der kan prale af at have uddannet lærere og senere hen pædagoger siden 1841. Her færdes knap 800 studerende fra lærer- og pædagoguddanelsen under UCL.

Det historiske Jelling

Jelling er hjemsted for de historiske Jellingmonumenter, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Placeret omkring 10 km fra Vejle er Jelling en pittoresk lille by, der oser af historie. Derfor er det jo oplagt at nævne museet Kongernes Jelling - som ydermere har gratis indgang - hvis man er nysgerrig på at vide mere om Danmarks historie og de gamle vikingekonger.

Underhuset

Underhuset i Jelling er vel nærmest lige så historisk som alt andet i Jelling. Efter sigende har Underhuset ihvertfald ligget i Jelling, siden Gorm den Gamle var ung. Men derfor er fredagsbaren nu lige så relevant som nogensinde. Her arrangeres Beerpong-turneringer, studiefester, Fastelavn og meget andet. Og ellers kan man jo bare mødes over noget køligt og et raflebæger en tilfældig fredag.

Find dem på Facebook, hvis du er interesseret i at vide mere, eller måske endda melde dig under fanen som frivillig.

Få et overblik

Hold dig opdateret på UCL's overordnede Facebook-profil. Her præsenteres alle events fra de forskellige campusser, både faglige og sociale. Her hører du om Åbent Hus arrangementer, webinarer, og foredrag, eller de sociale tiltag som vinsmagning i Vejle eller LAN-party i Odense.

Røgfrit UCL

Skal du være UCL Ambassadør?

Mød os på Instagram @ucl.dk

Fandt du den information du søgte?