UCL Stationsvej

Campus i Jelling har et rigtigt godt og aktivt studiemiljø. Her har du mulighed for at udfolde dig socialt og dyrke dine interesser, alene eller i fællesskab med andre studerende.

Kontakt

Stationsvej 4, 7300 Jelling
Telefon: 63 18 30 00
Email: ucl@ucl.dk

Telefontid
Mandag - torsdag kl. 7.30-15.30
Fredag kl. 7.30-15.00

Det gamle seminarium på Stationsvej ligger centralt i den historiske by, Jelling, og har uddannet lærere og senere hen pædagoger siden 1841. På Stationsvej færdes knap 800 studerende fra lærer- og pædagoguddannelsen. 

Studiemiljøet byder på både musikalske, sportslige og sociale aktiviteter for studerende. Jelling er en by i rivende udvikling, og med seminariets centrale placering er der rig mulighed for at nyde godt af byens butikker, kulturliv og historie.

Læs mere om studiemiljøet på Stationsvej længere nede. 

Rigt foreningsliv

UCL Stationsvej tilbyder et rigt foreningsliv, og der er noget for enhver smag. Er du den aktive type, som godt kan lide idræts- og udelivsaktiviteter, kan du blive frivillig i Jelling Seminariums idrætsforening (JSI) og få indflydelse på aktiviteterne, eller du kan spille fodbold for FC UCL Jelling. 

UCL Stationsvej har også mange musikaktiviteter såsom koncerter, musicals, kor og Jellings helt eget Bigband. Bigbandet spiller ved jule- og forårskoncerterne, og har op til flere gange optrådt på Jelling Musikfestival.   

 

 

Underhuset

På UCL Stationsvej har du mulighed for at kigge forbi den super hyggelige fredagsbar ”Underhuset”. I Underhuset er alle velkomne, lige meget om du er pædagog- eller lærerstuderende. Underhuset drives af frivillige studerende, der arrangerer Beerpong-turneringer, studiefester, Fastelavn og andre sociale aktiviteter på Stationsvej. Og ellers er det altid muligt bare at mødes over noget køligt og et raflebæger sammen med dine medstuderende en tilfældig fredag.

Find dem på Facebook, hvis du vil vide mere. 

 

Studieråd og udvalg

På UCL er din mening vigtig, og du kan derfor tage aktiv del i studenterdemokratiet og bidrage til et godt studiemiljø og en høj kvalitet i uddannelserne.

På Stationsvej kan du engagere dig studenterpolitisk i Studenterrådet, Campusrådet og De Lærerstuderendes Råd (DLR). Du kan også deltage i forskellige udvalg, der arbejder med faglige eller sociale aktiviteter for din uddannelse på Stationsvej. 

Få et overblik

Hold dig opdateret på UCL's overordnede Facebook-profil. Her præsenteres alle events fra de forskellige campusser, både faglige og sociale. Her hører du om Åbent Hus arrangementer, webinarer, og foredrag, eller de sociale tiltag som studiefester og brætspilscafé. 

Boligsøgning

Jelling Boligselskab har adskillige boliger i Jelling. Der er ungdomsboliger på Ringvejen (Højagerkollegiet) og Fårupled (Fårupledkollegiet) samt lejeboliger på Kollegievej.

Der er sjældent venteliste til boligerne, som alle ligger inden for 10 minutters gåafstand fra UCL Stationsvej. Boligerne har fra et til fire værelser.

Læs mere om boligerne og muligheden for at komme på venteliste på Domea.dk, der står for administrationen af Jelling Boligselskabs boliger.

Røgfrit UCL

Husk!

UCL Stationsvej er et røgfrit campus. Dette gælder for både ansatte og studerende på hele matriklen i arbejds- og studietiden. Det betyder kort sagt, at så længe du færdes på UCL's arealer i arbejdstid eller studietid, må du ikke ryge på området. Dette indbefatter dog ikke Fredagsbaren, som anses som en fritidsaktivitet.

Men derfor opfordres alle selvfølgelig til at blive helt røgfri. Det vil UCL naturligvis også gerne hjælpe dig med.

Mød os på Instagram @ucl.dk

Fandt du den information du søgte?